[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA
PODZIEL SIĘ



OCEŃ

Nowe miejsce na wrocławskiej mapie dobrych smaków

Przystań Tu Bistro&Wine, to trzeci lokal właścicieli kultowych restauracji Przystań&Marina. Miejsce to stworzono na południu Wrocławia na wyraźne życzenie gości, którzy chcieli mieć bliżej do swojej ulubionej restauracji.

przystań marina

Przystań Tu Bistro&Wine kontynuuje najlepsze tradycje nadodrzańskiego pierwowzoru, starając się, by goście mogli nie tylko rozkoszować się wyrafinowaną kuchnią, ale także by dać im poczucie ciepłej, domowej atmosfery. Niezwykłe dania oparte na autorskich przepisach, a tworzone wyłącznie z najwyższej jakości organicznych produktów, przygotowuje młody zespół kreatywnych i pełnych pasji kucharzy, którzy współpracują z Karolem Sankowskim, laureatem tytułu Szefa Roku Gault&Millau regionu Wielkopolska- Dolny Śląsk 2018.

Restauracja często modyfikuje swoje menu, by sprostać oczekiwanim klientów. Co tydzień w lokalu można spotkać mistrza sommelierskiego, który nie tylko doradzi odpowiednie wino, ale także chętnie przybliży fascynujące, winiarskie ciekawostki. Można tu także posłuchać muzyki „na żywo”, lub skorzystać z udziału w tematycznych kolacjach degustacyjnych. Niezwykła atmosfera restauracji powoduje, że równie chętnie goszczą tu biznesmeni, jak i całe rodziny. Tym bardziej, że właściciele dbają dobre samopoczucie milusińskich. W zgodnej opinii gości, jest to najprawdopodobniej najlepsza restauracja na południu Wrocławia.

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ

REKLAMA

REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij