Lokalny Rolnik – Wirtualny Targ Prawdziwego Jedzenia

Dżem z agrestu, chleb na zakwasie bio, wiejskie jajka czy szynka babuni bez „E” – rzemieślnicze dobra od lokalnych wytwórców są znacznie łatwiej dostępne, niż myślisz. Poznaj Lokalnego Rolnika, wirtualne targowisko z prawdziwym jedzeniem.

Lokalny rolnik Materiał prasowy

Szukasz alternatywy dla żywności masowo dostępnej w marketach? Jedzenia najwyższej jakości, które powstaje niepospiesznie, w sposób daleki od standardów przemysłowych, na bazie tradycyjnych, naturalnych receptur? Wytwory od zaufanych rolników i drobnych wytwórców znajdziesz na www.lokalnyrolnik.pl – starannie wyselekcjonowane przez ekspertów od zdrowego jedzenia, którzy w trosce o twój komfort czytają etykiety produktów za ciebie.

REKLAMA

Nie chwalimy się, że mamy czyste etykiety, bo dla nas jest to oczywiste, że wszystkie etykiety na Lokalnym Rolniku są czyste. Chwalimy się, że za każdym produktem na portalu stoi człowiek i jego historia. A my znamy zarówno i tę historię, jak i człowieka – mówi Sylwia Modic, założycielka Lokalnego Rolnika.

Jak działa Lokalny Rolnik?

Zaloguj się na www.lokalnyrolnik.pl i poznaj ofertę wytwórców zlokalizowanych najbliżej ciebie. Złóż zamówienie, wybierając spośród warzyw i owoców bez chemii, wiejskich jaj i nabiału, mięsa, wędlin i ryb z małych hodowli, przetworów czy tradycyjnych wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Dostawy zamówień realizowane na terenie całego kraju. Po dokonaniu zakupów lokalny wytwórca otrzymuje pieniądze, a ty możesz wystawić mu wirtualną rekomendację

Zobacz również:
Nie brakuje Ci żadnych supermocy, tylko treningu mocy. Zobacz, jak ćwiczyć, żeby mieć power.
ZOBACZ WIĘCEJ

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ
REKLAMA