Campo Modern Grill - to tutaj zjesz najlepsze steki we Wrocławiu

Uznana wrocławska restauracja Campo Modern Grill ponownie otworzyła się dla Gości.

CAMPO Modern Grill fot. materiał prasowy

Szef kuchni Wojtek Janowicz zaprasza na argentyńskie steki z farmy szwajcarskiego muzyka Dietera Meiera - Ojo de Agua, przygotowywane w specjalnym piecu grillowym Josper, a także specjały kuchni międzynarodowej w iberoamerykańskim wydaniu. Będąc w restauracji warto zapytać o japońską wołowinę Wagyu, którą również okazyjnie sprowadzają do  Campo. Kartę uzupełniają pozycje wegetariańskie, ryby i owoce morza oraz klasyczne desery.

CAMPO Modern Grillfot. materiał prasowy

Restauracja słynie nie tylko z wołowiny ale również ze znakomitych tapasów i starannie dobranej karty win, gdzie koneserzy mogą spróbować m.in. organicznych i naturalnych win. Jako jedyne miejsce w Polsce Campo serwuje również organiczne wina PURO z argentyńskich winnic Dietera Meiera.

Cieszące oko starannie zaprojektowane  wnętrze dwukrotnie zdobyło zagraniczne nagrody najpiękniejszej restauracji świata: WINawards 2017 i German Design Award 2019, co wyróżnia Campo Modern Grill na wrocławskiej, jak i ogólnopolskiej mapie restauracyjnej Polski.

CAMPO Modern Grillfot. materiał prasowy

Z uwagi na duże zainteresowanie, znajdująca się w kompleksie OVO restauracja zachęca do składania wcześniejszych rezerwacji.

Komentarze

 
DODAJ KOMENTARZ

REKLAMA

REKLAMA