[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA
PODZIEL SIĘ


OCEŃ
4.3

Jedzenie bogate w dobro

Jak jeść i gotować zdrowo, z dbałością sylwetkę, z szacunkiem dla środowiska i jeszcze… żeby było smacznie? Tyle dobra – tylko z łososiem MOWI.

Włącz tę niezwykłą odmianę łososia do swojej diety, a poczujesz, co to znaczy naprawdę DOBRE jedzenie.

Co w nim takiego niezwykłego? Zacznijmy od dobra, które daje Tobie: wysoka zawartość kolagenu to dobra wiadomość dla Twoich ścięgien i skóry. Kwasy Omega-3 oraz witaminy (B12, E I D) zapewnią lepszą pracę mięśni i pozytywnie wpłyną na działanie mózgu. Jest też pełen selenu i jodu – minerałów koniecznych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu.

Całe to dobro MOWI zawdzięcza przede wszystkim środowisku, w którym żyje i dorasta oraz specjalnie opracowanej karmie bogatej w składniki pochodzenia morskiego. W głębokich, arktycznych wodach Norwegii łososie MOWI mają zapewnione tak idealne warunki, że nie wymagają podawania antybiotyków!

Dzięki temu są jeszcze zdrowsze dla nas, a ich dorastanie jest dużo łagodniejsze dla planety, niż przy tradycyjnych metodach hodowli. Mamy na to dowody - MOWI posiada restrykcyjny certyfikat odpowiedzialnej produkcji ASC.

Całe to dobro sprawia też, że MOWI jest nie tylko przepyszny – jędrny i delikatny, o intensywnym smaku, ale pięknie też prezentuje się na talerzu, zachwycając wyraźnym „marmurkowaniem“ (to po nim rozpoznajemy wysoką zawartość kolagenu) i wspaniałym kolorem.

Przekonajcie się, skąd płynie MOWI - zeskanuj telefonem kod QR na opakowaniu.

Dla nas MOWI to dowód na to, że warto dbać o dobro, bo dobro wraca – na talerzu!

Komentarze

 (5)
ZOBACZ KOMENTARZE

REKLAMA

Advertisement
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij