[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA

Forum - Dobra dieta

Dyskusja do tematu: Tłuszcze w kuchni - jakie wybierać?

Z tłuszczem jest trochę jak z butami. Nie możesz wybrać tylko tej jednej najlepszej pary, bo każda sprawdza się w innych sytuacjach. W przypadku tłuszczów wybór najodpowiedniejszego zależy od tego, do czego będziemy go używać i czy w grę wchodzi obróbka termiczna.

Przejdź do artykułu
  • avatar zgłoś
    przez ~Paulina,
    2020-04-25 13:16:25

    Najlepsza oliwa to wiadomo Monini. W mojej kuchni nieodłącznie od lat. Najważniejsze jest dla mnie, że jest mega zdrowa i zawiera polifenole.

  • avatar zgłoś
    przez ~Firan,
    2020-05-14 22:16:00

    nie ma co z oliwa przesadzac ja jak smaze bo mega mało jej wlewam bo mam patlenie z dnem groszkowym i nie przywiera nic , dobra rzecz warto miec w kuchni

  • avatar zgłoś
    przez ~Hanna,
    2020-05-20 17:25:56

    Do smażenia używam dosłownie kropelkę tłuszczu . Mam patelnie philipiaka , praktycznie nie potrzeba tłuszczu.

  • avatar zgłoś
    przez ~fala,
    2020-05-20 21:41:16

    Hanna, mam w kuchni 2 patelnie philipiak - z dnem groszkowym i ceramiczną. Bardzo się cieszę z tego zakupu.

  • ODPOWIEDZ +
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij