[ X ]

Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej (również poprzez zamknięcie tego komunikatu), wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych na zasadach wskazanych w "Polityce prywatności"

Kontynuuj przeglądanie

REKLAMA
REKLAMA

Forum - Dobra dieta

Dyskusja do tematu: Na czym smażyć, żeby było zdrowo?

Produkty gotowane na parze są – zdaniem wielu – bez smaku, a te smażone na tłuszczu – też zdaniem wielu – niezdrowe. To co robić?

Przejdź do artykułu
  • avatar zgłoś
    przez ~Ola,
    2019-01-15 15:00:23

    No cóż, naprawdę na temat jest 5 zdań, reszta to lanie wody. Oczekiwałam czegoś bardziej przekonującego lub choćby bardziej rozwiniętego :(

  • avatar zgłoś
    przez ~Aga,
    2019-01-23 23:33:21

    A chyba ktoś zapomniał o oleju kokosowym który jest idelnym rozwiązaniem.

  • avatar zgłoś
    przez ~Ilona,
    2019-02-19 20:32:27

    Ja wybrałam formę pośrednią bo co prawda zostałam przy smażeniu ale beztłuszczowym. Jest to możliwe z patelnią Philipiaka która posiada specjalne dno groszkowe. Jest oryginalnie, smacznie i zdrowo.

  • avatar zgłoś
    przez ~sandra,
    2019-02-23 18:46:02

    Ilona ta patelnia philipiak z groszkowym dnem jest bardzo dobra. Pozwala smażyć bez tłuszczu lub z jego minimalną ilością. Często też używam jej do smażenia warzyw i mięsa - tak jak na grillu.

  • avatar zgłoś
    przez ~Szara,
    2019-02-24 12:27:27

    Od patelni dużo zależy. Z dnem groszkowym to jedna z najlepszych patelni. Nic nie przywiera i łatwe w utrzymaniu czystości.

  • avatar zgłoś
    przez ~Sylwia,
    2019-03-04 23:33:29

    Czy wszystkie patelnie Philipiaka posiadają to dno groszkowe?

  • avatar zgłoś
    przez ~Marta Kowalewska,
    2019-03-09 20:54:35

    Witam! Sylwia, o ofercie marki Philipiak znajdziesz patelnie z dnem groszkowym, ale i też ceramiczne, stalowe oraz z dnem z powłoką diamentową. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

  • ODPOWIEDZ +
REKLAMA
ZOBACZ RÓWNIEŻ Zamknij